Prøv nye transportmuligheder

# Sponsoreret

Rejsen er vigtigere end målet – og den bliver også meget mere interessant med den rette transporttype.

Hvis du vil prøve noget spontant, så fokuser på din rejse frem for din destination. Her i artiklen kan du få tips til alternative rejseformer, som du kan tage ud i det blå uden at tænke over, hvor du havner henne. Dét kan give dig en hel unik ferie, og du vil komme udenfor din komfortzone velvidende, at du for en gangs skyld fokuserer på rejsen frem for målet.

Leasing

Leasing er leje af en bil, og det kan være en god måde at prøve et nyt køretøj. Du kan gennem privatleasing komme ad sted i en hvilken som helst bil, uden at du behøver faktisk at eje én, men flexleasing giver dig nogle lidt vildere muligheder.

Hvis du elsker biler og gerne vil prøve lidt forskelligt, så bør du overveje leasing. Der findes mange firmaer, der udlejer biler, og du kan sagtens finde ét, der ikke virker for turistagtigt.

Hvad end du vælger privatleasing eller flexleasing, så giver det dig en god start på turen. Lær forskellen på de to og kom ad sted, så er du allerede godt på vej.

Luksustogtur

Tog er ikke kun en kold perron og et forsinket DSB-tog. Førhen var togture luksuriøse og spændende, og det kan de stadig være.

Tag toget ud i det blå eller bestil en finere togrejse til et hvilket som helst sted. Toget kører ikke altid langs veje og byer, og du vil komme ud mellem marker, skove og bjerge, alt efter hvor du tager henad.

En togtur giver dig desuden mere ro og tid til at lave andre ting. Du skal ikke sidde fastspændt, men kan bevæge dig rundt og strække benene. Så er det hele lidt mere afslappet.

Rejs med skib

Ikke alle er begejstrede for skib og både, men har du ikke noget imod, at det gynger lidt, så find en rejse med skib til e ny destination.

Mange skibe, der sejler længere end bare overfart, har kahytter, butikker og restauranter. En længere sejltur behøver ikke betyde krydstogt, men det kan stadig være en unik og god oplevelse. Sejl ud fra en havn og træk havluften ned i lungerne, når du rejser til søs og bevæger dig ad helt andre veje.

På et skib kan du desuden ikke andet end at sætte farten ned og nyde turen.