Det er ikke kun med bilen, at du kan sætte et maskulint præg

# Sponsoreret

Det vil ikke være helt forkert at sige, at de fleste forbinder biler med det maskuline, hestekræfter og accelerationer. Går de fleste af os ikke også og drømmer om en lækker bil i flot design, og måske endda et helt specifikt mærke? Steriotypen for valg samt holdninger til biler, vil nok heller ikke være helt forkert at sige, at det primært er mænd. 

Det er med bilen at mænd typisk kan sætte sit maskuline præg på familiens ejendele. Sådan behøver det dog ikke kun at være. 

Indretningen i dit hjem er vigtig for, at du føler dig godt tilpas i det daglige, når du kommer hjem efter en lang dag og bare gerne vil slappe af og hygge dig. Derfor skal du naturligvis også sætte dit eget personlige præg på boligen, og det kan du eksempelvis gøre ved at bringe din maskuline side ind i stuen. Boligindretning behøver nemlig ikke være en kvindelig ting, for du kan sagtens gøre noget for at gøre stuen indbydende for dig som mand og for at vise besøgende, at der også bor i en mand i boligen. 

Bring den industrielle minimalisme fra bilen ind i stuen

Den maskuline boligindretning er kendetegnet ved at være mere minimalistisk end den feminine. Det vil sige, at en maskulin indretning indeholder færre ting og færre farver, mens der i stedet fokuseres på at holde det enkelt og gøre det hele lidt mere råt - lidt ligesom en bil. 

Det kan du eksempelvis gøre ved at vælge sofaborde i et råt industrielt look i eksempelvis stål og glas, eller du kan bringe andre rå og naturlige elementer som eksempelvis bart træ og ægte læder ind i boligindretningen. 

Når det kommer til farver, handler det derfor også om at holde sig til sorte og brune nuancer, der matcher de rå og naturlige materialer. Når du matcher disse farver med møbler med læder, råt træ og stål skabes der helt naturligt et stilrent indtryk, som på samme tid er maskulint. 

Med lidt held kan du også sagtens overbevise din kvindelige halvdel om, at dette er den rigtige vej at gå, for den industrielle minimalisme er meget stilren og yderst moderne. 

Det kan så være du også skal inddrage hende i valg af bil, næste gang I skal købe en ny. Her er der eksempelvis også være penge at spare, ved at købe en brugt bil.