Dodge Ram Laramie

Den amerikanske bilfabrikant Dodge har årevis været en af de mest prominente og populære spiller på det amerikanske bilmarked. Gang på gang har de sendt fede modeller på markedet. Uanset om det er den rappe Dodge Viper, som vi alle kender og elsker, eller om det er den populære sportssedan Dodge Charger, så har man hos Dodge altid gået op i, at man får end fed bil for pengene. Men hvis man vil have noget, der er helt ekstraordinært og amerikansk, så kan man simpelthen ikke slippe uden om de populære pickup-trucks. Her har Dodge naturligvis også en model, som kan gøre alle konkurrenterne grønne af misundelse. Dodge Ram er en ægte klassiker, der er blevet fremstillet i over 30 år. Hvis det ikke er nok, så kan man endda vælge den opgraderede model Dodge Ram Laramie.  

Fuldblods amerikaner

Dodge Ram Laramie er blot en blandt mange spændende modeller, som der findes indenfor Ram-serien. Det er en ægte amerikanerbil, der kan give en fornemmelse af, at man ejer hele vejen og kan få selv den største bil på de danske veje til at ligne VW Lupo. Med firhjulstræk, automatgear og en masse hestekræfter, så kan man ikke slippe følelsen af, at man er med i en film, hver eneste gang man tænder den brølende benzinmotor. Det er dog ingenlunde en dårlig fornemmelse, og man kommer hurtigt til at savne øde landeveje, der fortsætter så langt øjet rækker. Dodge Ram Laramie giver masser af sjov og spænding for pengene, men man skal have det store checkhæfte frem, for man skal ikke regne med at det er en særlige benzinøkonomisk bil. Faktisk kommer man næppe til at opleve, mere en 7 km pr. liter benzin. Men det er prisen man betaler for sådan en uhyre.  

Lækre ekstra detaljer

Noget af det der adskiller Dodge Ram Laramie fra de andre Dodge Ram modeller, er de lækre forkromede detaljer. Bilen leveres i flere flotte farver, med mulighed for de karakteristiske dobbeltstriber, som vi alle kender fra andre amerikanerbiler. Desuden får man store blærede forkromede fælge på 20 tommer. Alt i alt er Dodge Ram Laramie en rigtig lækker amerikanerbil, der egner sig fremragende til offroad-kørsel og råt terræn. Men det er så også det største problem. Man har simpelthen ikke så megen brug for den i Danmark, hvor den største udfordring er et par centimeter sne nu og da. Men på den anden side kan den blærefaktor og råhed som man får med en Dodge Ram Laramie ikke overgås. Så det alene kan være det hele værd.