Fiat Ducato 33: En bil med gode køreegenskaber


Fiat, som er en italiensk bilfabrikant, har sit hovedsæde i Torino. Bilfabrikanten blev grundlagt i 1899, og Fiat har således været med helt fra starten af den moderne bilindustri. “Årets Bil i Danmark” er desuden en titel, som Fiat har fået overrakt adskillige gange; faktisk hele ni gange har Fiat fået overrakt denne titel, og dét betyder, at Fiat er det bilmærke, som har fået dette anerkendte emblem tildelt flest gange. Fiat er således et succesfuldt og anerkendt bilmærke i Danmark, men internationalt viser det sig også, at Fiat er et populært bilmærke. Fiat har nemlig vundet “Car Of The Year” hele ni gange, hvilket er en rekord, som ingen andre bilmærker nærmer sig. Fiat er altså et bilmærke med kvalitetsbevidste og succesfulde produkter og en iderigdom, som vil præge den fremtid, som Fiat går i møde. Fiat er derfor et trygt og sikkert valg, og Fiat Ducato 33 er ingen undtagelse.


Overordnet set er Fiat Ducato en bilserie bestående af varebiler og minibusser, som er blevet bygget siden 1981. Ikke blot varebiler og minibusser er skabt ud fra Fiat Ducato, men også autocampere er blevet produceret med Fiat Ducato som fundament. Dérfor fås Fiat Ducato også som chassis med motor uden karosseri eller med sæder, fører hus og frontpari, som er åbent i toppen og bagpå. Læs teksten her for at skabe et dybere indblik i Fiat Ducato 33.

Udstyr

Fiat Ducato 33 har et righoldigt udstyr, som blandt andet inkluderer et klimaanlæg, lys- og regnsensorer og et bakkamera. Her skal det nævnes, at bakkameraet er særdeles praktisk, da det ikke er muligt at se bagud i bilen, selvom flere anmeldere nævner, at det kunne have været hensigtsmæssigt med en lidt større skærm i kabinen, som jo faktisk er så stor, at der ville være plads til den. Men der skal ikke være nogen tvivl om, at udstyret ér i orden, og dette ses blandt andet også ud fra bilens tågeforlygter og vejbaneassistent. Bemærk hvordan vejbaneassistenten er enormt praktisk og virksom, for selvom Fiat Ducato 33 er særdeles, og forbavsende, stabil i sidevind, er det let, helt ubevidst, at komme til at køre tæt på vejstriberne, og hér kan det være rart at blive “sat på plads” af den indbyggede vejbaneassistent. Det er således en detalje, som giver føreren tryghed. Desuden er navigation også en del af “udstyrspakken”, hvilket sætter prikken over i’et og gør, at man må konkludere, at Fiat Ducato 33 er en bil med udstyret i orden.

Rummeligt varerum og gode køreegenskaber

Varerummet er kolossalt og dermed enormt rummeligt. Er du 1,80 meter høj er det muligt at gå gennem varerummet, og stå oprejst, hvilket synliggør den rummelighed, der præger det varerum, som Fiat Ducato 33 besidder. Varerummet kan desuden aflåses separat, og der er ingen sideruder, hvilket umuliggør, at nysgerrige blikke kan kigge ind. På trods af det kolossale varerum, og dermed bilens store størrelse, er det overraskende, hvor lydløs bilen er. Motoren er lydløs, og bilen kører enormt stabilt og komfortabelt. Lydløsheden og stabiliteten kan forvilde føreren til at tro, at man sagtens kan køre så stærkt i Ducato’en, som føreren finder det behageligt; men dét er en misforståelse. På trods af Fiat Ducato 33s stabilitet, er det vigtigt at gøre opmærksom på dækkenes vejgreb. Disse er nemlig begrænsede, hvilket påvirker nedbremsning og kurvekørsel, hvor man, især hvis man har stort læs på, bør være opmærksom på farten - for der er brug for tid til nedbremsning. Dog er dette en betragtning, som gør sig gældende for alle varebiler, hvor Fiat Ducato 33 i øvrigt ligger i den gode og sikre ende. Det er blot vigtigt at være opmærksom på - særligt grundet Fiat Ducato 33s gode og komfortable køreegenskaber, som kan give føreren lyst til at sætte farten uhensigtsmæssigt højt op.

Trækevne og fartpræstationer

Fiat Ducato 33 gås med en 4-cylindret turbodieselmotor på 2,3 liter. Denne motor har et drejningsmoment på 1800 omdrejninger i minuttet, og den præsterer op til 130 hestekræfter. Denne model har seks manuelle gear, og udvekslingen er således, at den sagtens kan trække de op til 1,3 tons i det 15 kubikmeter store varerum. Det kan her være en udfordring at kombinere denne gode trækevne ved et stort læs med fornuftige fartpræstationer samt en god brændstoføkonomi.? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Fiat Ducato 33 2,2 MJT 140 Combinato L2H2 aut.

2022 / Automatisk / Diesel
kr. 346.120

Ny 9-personers minibus klar til omgående levering! Prisen er uden afgift og ekskl. moms. Perfekt til institution med afgiftsfritagelse som den står med 9 originale siddepladser eller vi kan bygge den om til kørsel med personer i kørestole. Bussen er også velegnet til person med bevilling til ny afgiftsfri handicapbil fra kommunen Fabriksmonteret udstyr: Automatgear, aircondition, fjernb. c.lås, nøglefri betjening, fartpilot, kørecomputer, infocenter, startspærre, udv. temp. måler, højdejust. forsæder, højdejust. førersæde, el-ruder, el-spejle, bakkamera, dæktryksmåler, multifunktionsrat, håndfrit til mobil, bluetooth, usb tilslutning, armlæn, isofix, kopholder, stofindtræk, db. airbags, abs, esp, servo, antispin, mørktonede ruder i bag Kontakt os venligst for aftale om fremvisning af bilen hos os eller hjemme hos dig! Auto Mobil er Danmarks førende udlejer af handicapbiler og har på vores to opbyggerværksteder i Greve og Vorbasse mange års erfaring i specialindretning af handicapbiler og andre særlige køretøjer. Vi har altid et stort udvalg af nye og brugte handicapbiler til salg og udlejning. Har du svært ved at komme til os, så kører vi gerne ud til dig og fremviser bilerne uanset hvor i Danmark du bor, så vi sammen med dig kan finde den løsning der passer bedst til dit behov! (Forbehold for fejl i udstyrsbeskrivelsen)

50 Km


? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Fiat Ducato 33 2,2 MJT 120 Combinato L2H2

2023 / Manuel / Diesel
kr. 376.120

Klar til omgående levering! Minibus indrettet til kørsel med personer i kørestol. Velegnet til institution med mulighed for afgiftsfritagelse. Indretning: - Gulv med 10 rk. undersænket bundskinne - 3 enkelte bagsæder, aftagelige, justerbar ryglæn - 2 sæt bespændinger for kørestol - Trinbræt ved skydedør - Hattehylde i venstre side - Holder for rollator/manuel kørestol - Indstigningsgreb/bøjle ved skydedør - DK-lift monteret udvendigt ved bagdøre, løftekapacitet 500 kg Fabriksmonteret udstyr: airc., fjernb. c.lås, nøglefri betjening, kørecomputer, infocenter, regnsensor, sædevarme, el-ruder, el-spejle, bakkamera, musikstreaming via bluetooth, håndfrit til mobil, multifunktionsrat, usb tilslutning, kopholder, stofindtræk, tågelygter, airbag, abs, antispin, esp, servo, mørktonede ruder i bag m.m. Kontakt os venligst for aftale om fremvisning af bilen hos os eller hjemme hos dig! Auto Mobil er Danmarks førende udlejer af handicapbiler og har på vores to opbyggerværksteder i Greve og Vorbasse mange års erfaring i specialindretning af handicapbiler og andre særlige køretøjer. Vi har altid et stort udvalg af nye og brugte handicapbiler til salg og udlejning. Har du svært ved at komme til os, så kører vi gerne ud til dig og fremviser bilerne uanset hvor i Danmark du bor, så vi sammen med dig kan finde den løsning der passer bedst til dit behov! (Forbehold for fejl i udstyrsbeskrivelsen)

22.000 Km


? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Fiat Ducato 33 2,2 MJT 120 Combinato L2H2

2023 / Manuel / Diesel
kr. 376.120

Klar til omgående levering! Minibus indrettet til kørsel med personer i kørestol. Velegnet til kørsel for FLEXTRAFIK, institution eller lignende. Indretning: - Gulv med 10 rk. undersænket bundskinne - 3 enkelte bagsæder, aftagelige, justerbar ryglæn - 2 sæt bespændinger for kørestol - Trinbræt ved skydedør - Hattehylde i venstre side - Holder for rollator/manuel kørestol - Indstigningsgreb/bøjle ved skydedør - DK-lift monteret udvendigt ved bagdøre, løftekapacitet 500 kg Fabriksmonteret udstyr: airc., fjernb. c.lås, nøglefri betjening, kørecomputer, infocenter, regnsensor, sædevarme, el-ruder, el-spejle, bakkamera, musikstreaming via bluetooth, håndfrit til mobil, multifunktionsrat, usb tilslutning, kopholder, stofindtræk, tågelygter, airbag, abs, antispin, esp, servo, mørktonede ruder i bag m.m. Kontakt os venligst for aftale om fremvisning af bilen hos os eller hjemme hos dig! Auto Mobil er Danmarks førende udlejer af handicapbiler og har på vores to opbyggerværksteder i Greve og Vorbasse mange års erfaring i specialindretning af handicapbiler og andre særlige køretøjer. Vi har altid et stort udvalg af nye og brugte handicapbiler til salg og udlejning. Har du svært ved at komme til os, så kører vi gerne ud til dig og fremviser bilerne uanset hvor i Danmark du bor, så vi sammen med dig kan finde den løsning der passer bedst til dit behov! (Forbehold for fejl i udstyrsbeskrivelsen)

15.000 Km


? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Fiat Ducato 33 2,2 MJT 120 Combinato L2H2

2023 / Manuel / Diesel
kr. 376.120

Klar til omgående levering! Minibus indrettet til kørsel med personer i kørestol. Velegnet til kørsel for FLEXTRAFIK, institution eller lignende. Indretning: - Gulv med 10 rk. undersænket bundskinne - 3 enkelte bagsæder, aftagelige, justerbar ryglæn - 2 sæt bespændinger for kørestol - Trinbræt ved skydedør - Hattehylde i venstre side - Holder for rollator/manuel kørestol - Indstigningsgreb/bøjle ved skydedør - DK-lift monteret udvendigt ved bagdøre, løftekapacitet 500 kg Fabriksmonteret udstyr: airc., fjernb. c.lås, nøglefri betjening, kørecomputer, infocenter, regnsensor, sædevarme, el-ruder, el-spejle, bakkamera, musikstreaming via bluetooth, håndfrit til mobil, multifunktionsrat, usb tilslutning, kopholder, stofindtræk, tågelygter, airbag, abs, antispin, esp, servo, mørktonede ruder i bag m.m. Kontakt os venligst for aftale om fremvisning af bilen hos os eller hjemme hos dig! Auto Mobil er Danmarks førende udlejer af handicapbiler og har på vores to opbyggerværksteder i Greve og Vorbasse mange års erfaring i specialindretning af handicapbiler og andre særlige køretøjer. Vi har altid et stort udvalg af nye og brugte handicapbiler til salg og udlejning. Har du svært ved at komme til os, så kører vi gerne ud til dig og fremviser bilerne uanset hvor i Danmark du bor, så vi sammen med dig kan finde den løsning der passer bedst til dit behov! (Forbehold for fejl i udstyrsbeskrivelsen)

19.000 Km


? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Fiat Ducato 33 2,2 MJT 120 Combinato L2H2

2023 / Manuel / Diesel
kr. 376.120

Klar til omgående levering! Minibus indrettet til kørsel med personer i kørestol. Velegnet til kørsel for FLEXTRAFIK, institution eller lignende. Indretning: - Gulv med 10 rk. undersænket bundskinne - 3 enkelte bagsæder, aftagelige, justerbar ryglæn - 2 sæt bespændinger for kørestol - Trinbræt ved skydedør - Hattehylde i venstre side - Holder for rollator/manuel kørestol - Indstigningsgreb/bøjle ved skydedør - DK-lift monteret udvendigt ved bagdøre, løftekapacitet 500 kg Fabriksmonteret udstyr: airc., fjernb. c.lås, nøglefri betjening, kørecomputer, infocenter, regnsensor, sædevarme, el-ruder, el-spejle, bakkamera, musikstreaming via bluetooth, håndfrit til mobil, multifunktionsrat, usb tilslutning, kopholder, stofindtræk, tågelygter, airbag, abs, antispin, esp, servo, mørktonede ruder i bag m.m. Kontakt os venligst for aftale om fremvisning af bilen hos os eller hjemme hos dig! Auto Mobil er Danmarks førende udlejer af handicapbiler og har på vores to opbyggerværksteder i Greve og Vorbasse mange års erfaring i specialindretning af handicapbiler og andre særlige køretøjer. Vi har altid et stort udvalg af nye og brugte handicapbiler til salg og udlejning. Har du svært ved at komme til os, så kører vi gerne ud til dig og fremviser bilerne uanset hvor i Danmark du bor, så vi sammen med dig kan finde den løsning der passer bedst til dit behov! (Forbehold for fejl i udstyrsbeskrivelsen)

20.000 Km


? ? ? ? ? ? ?

Fiat Ducato 33 2,3 JTD 120 Kassevogn L3H2

2011 / Manuel / Diesel
kr. 50.000

NYSYNET - PARTIKEL FILTER - LANGMODEL - BUND OG SIDER I VARERUM FIAT DUCATO 130 HK - L3H2 228.000km. Nysynet d. 30-01-2023 3 sæder opstignings trin i bag Radio/CD sæde varme til fører Vinterhjul. monteret Partikelfilter til kørsel i miljøzone Kun en nøgle Varerum: træbund og sider Surringsskinner Mål: L3.70m X H1.90 X B1.80 For fremvisning, eller yderligere info kontakt: Jeppe Jacobsen +45 40602572 vinterhjul, c.lås, fjernb. c.lås, kørecomputer, infocenter, startspærre, udv. temp. måler, sædevarme, el-ruder, el-spejle, cd/radio, armlæn, kopholder, stofindtræk, airbag, abs, antispin, esp, servo, diesel partikel filter, nysynet, ikke ryger, 1 ejer

186.000 Km


? ? ? ? ? ? ? ? ?

Fiat Ducato 33 2,3 MJT 130 Kassevogn L3H2

2011 / Manuel / Diesel
kr. 50.000

NYSYNET - PARTIKEL FILTER - LANGMODEL - BUND OG SIDER I VARERUM FIAT DUCATO 130 HK - L3H2 228.000km. Nysynet d. 30-01-2023 3 sæder opstignings trin i bag Radio/CD sæde varme til fører Vinterhjul. monteret Partikelfilter til kørsel i miljøzone Kun en nøgle Varerum: træbund og sider Surringsskinner Mål: L3.70m X H1.90 X B1.80 For fremvisning, eller yderligere info kontakt: Jeppe Jacobsen +45 40602572 vinterhjul, c.lås, fjernb. c.lås, kørecomputer, infocenter, startspærre, udv. temp. måler, sædevarme, el-ruder, el-spejle, cd/radio, armlæn, kopholder, stofindtræk, airbag, abs, antispin, esp, servo, diesel partikel filter, nysynet, ikke ryger, 1 ejer

249.000 Km


?

Fiat Ducato 33 2,0 MJT 115 Chassis L2

2018 / Manuel / Diesel
kr. 99.220

Vi tilbyder altid attraktive finansieringsmuligheder med eller uden udbetaling. Har du en bil, så tager vi naturligvis gerne den i bytte. � Køb trygt og sikkert bil hos Karvil Biler - kunderne har talt på trustpilot. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Se alle vores brugte biler på karvil.dk/brugte-biler Vi glæder os til at se dig hos Karvil Biler kontakt Jes p Jessen erhverv for mere infor: Mikkel E Christesen Tlf 21 57 09 50

209.000 Km


? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Fiat Ducato 33 2,3 MJT 130 Kassevogn L3H2

2019 / Manuel / Diesel
kr. 169.900

airc., motorkabinevarmer, bakkamera, fjernb. c.lås, fartpilot, kørecomputer, startspærre, udv. temp. måler, sædevarme, højdejust. førersæde, el-ruder, el-spejle m/varme, multifunktionsrat, bluetooth, usb tilslutning, armlæn, kopholder, airbag, abs, servo, træk, diesel partikel filter. Evt. leasing med fri kilometer: Udbetaling kr. 25.000.- Løbetid 60 mdr. Restværdi kr. 25.000.- Ydelse pr. måned kr. 2.699.- Serviceret - Nysynet - 3 mdr's garanti. Ring på 8660 0266 for leasingtilbud.

105.000 Km


? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Fiat Ducato 33 2,3 MJT 130 Chassis L2

2016 / Manuel / Diesel
kr. 199.895

Bemærk kilometer! Dansk trælad, kasse på lad, underliggende plastkasse, stigeholder ved førerhus, træk til 2500 kg. airc., motorkabinevarmer, fartpilot, højdejust. førersæde, el-spejle, el-ruder, kopholder, stofindtræk, db. airbags, abs, antispin, servo, træk..Velholdt en-ejers .. Kan leases meget fordelagtigt.. Kontakt salgchef Kristian Zouaoui - 20833344 - krzou@vw-horsens.dk.

22.500 Km


? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Fiat Ducato 33 2,2 MJT 140 Kassevogn L2H2 Pro

2023 / Manuel / Diesel
kr. 289.990

Nyeste faceliftede Pro+ model, L2H2, airc., fjernb. c.lås, fartpilot, kørecomputer, infocenter, startspærre, regnsensor, sædevarme, højdejust. førersæde, el-ruder, bakkamera, adaptiv fartpilot, automatisk start/stop, dab+ radio, multifunktionsrat, håndfrit til mobil, bluetooth, android auto, apple carplay, kopholder, stofindtræk, automatisk lys, fjernlysassistent, airbag, abs, antispin, esp, servo, vognbaneassistent, automatisk nødbremsesystem, diesel partikel filter, fabriksny, leasing tilbydes over 60 mdr. finansiering tilbydes, fabriksgaranti, med bund og sider

1 Km


? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Fiat Ducato 33 2,3 MJT 130 Kassevogn L2H2

2011 / Manuel / Diesel
kr. 49.900

NYSYNET - A/C - OLIEFYR - TRÆK TIL 2.500KG FIAT DUCATO L2H2 KSV. 120 HK 211.000 km. Træk til 2.500kg. Nysynet d. 20-02-2023 Service lavet v. 195.000 km. Oliefyr A/C Radio medfølger Varerum mål: L: 3.20 X H:1.90 X B:1.80 m. OBS kun en nøgle For fremvisning, eller yderligere information kontakt: Jeppe Jacobsen +45 40602572 vinterhjul, airc., motorkabinevarmer, c.lås, kørecomputer, infocenter, startspærre, udv. temp. måler, sædevarme, højdejust. førersæde, el-ruder, el-spejle, kopholder, stofindtræk, abs, antispin, esp, servo, airbag, ikke ryger, nysynet, lev. nysynet, træk, diesel partikel filter

211.000 Km


? ? ? ? ? ? ? ? ?

Fiat Ducato 33 2,3 MJT 130 Kassevogn L3H2

2012 / Manuel / Diesel
kr. 50.000

NYSYNET - PARTIKEL FILTER - LANGMODEL - BUND OG SIDER I VARERUM FIAT DUCATO 130 HK - L3H2 177.000km. Nysynet d. 07-03-2023 3 sæder opstignings trin i bag Radio/CD sæde varme til fører Vinterhjul. monteret Partikelfilter til kørsel i miljøzone Varerum: træbund og sider Surringsskinner Mål: L3.70m X H1.90 X B1.80 For fremvisning, eller yderligere info kontakt: Jeppe Jacobsen +45 40602572 vinterhjul, c.lås, fjernb. c.lås, kørecomputer, infocenter, startspærre, sædevarme, højdejust. førersæde, el-ruder, el-spejle, cd/radio, radio med cd-boks, usb tilslutning, aux tilslutning, armlæn, kopholder, stofindtræk, airbag, abs, antispin, esp, servo, tonede ruder, mørktonede ruder i bag, 1 ejer, ikke ryger, nysynet, lev. nysynet, service ok, diesel partikel filter

177.000 Km


? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Fiat Ducato 33 2,2 MJT 140 Combinato L2H2

2022 / Manuel / Diesel
Kontakt for pris

Ny bus som er indrettet som HANDICAPBIL med gulv beklædt med slidstærkt tæppe, med 8 rækker undersænket bundskinner, 2 luksus enkeltsæder bagi som kan flyttes rundt i skinnerne og har armlæn og justerbart ryglæn. Lift til kørestolsbruger indvendigt ved bagdøre m.m.. Bilen kan købes uden afgift af person med bevilling til ny handicapbil eller institution med afgiftsfritagelse Fabriksmonteret udstyr: airc., alarm, fjernb. c.lås, kørecomputer, startspærre, infocenter, udv. temp. måler, højdejust. forsæder, højdejust. førersæde, el-ruder, el-spejle, bakkamera, dab radio, håndfrit til mobil, bluetooth, usb tilslutning, armlæn, kopholder, stofindtræk, db. airbags, abs, antispin, esp, servo, mørktonede ruder i bag, ikke ryger Kontakt os venligst for aftale om fremvisning af bilen hos os eller hjemme hos dig! Auto Mobil er Danmarks førende udlejer af handicapbiler og har på vores tre opbyggerværksteder i Greve, Viborg og Vorbasse mange års erfaring i specialindretning af handicapbiler og andre særlige køretøjer. Vi har altid et stort udvalg af nye og brugte handicapbiler til salg og udlejning. Har du svært ved at komme til os, så kører vi gerne ud til dig og fremviser bilerne uanset hvor i Danmark du bor, så vi sammen med dig kan finde den løsning der passer bedst til dit behov! (Forbehold for fejl i udstyrsbeskrivelsen)

50 Km


Tjek bilen før du køber

Undersøg bilen for restgæld

Tjek BilenGratis indrykning af salgsannonce

Indryk din annonce og nå ud til over 400.000 potentielle bilkøbere på bilzonen.dk, bilgalleri.dk, Bilekspressen og tjekbil.dk

Sælg din bil