A5 cabriolet: Kørefornemmelsen bliver til en livsstil


 

Audi A5 kan fås som en sommerudgave med cabriolet tag, som automatisk kører af, når du trykker på en knap på kun 15 sekunder. A5 cabriolet er skabt til øjeblikket, hvor kørefornemmelsen bliver til en livsstil. Når man ikke bare lever, men liver op - bytter det ordinære ud med det ekstraordinære og kompromiser med intensitet. Bilen har fascination i alle detaljerne - fra den langstrakte motorhjelm over den skærpede skulderlinje til den nydesignede akustikkaleche. Med en A5 cabriolet får man både komfort, sikkerhed og køreglæde. ? ? ? ? ?

Audi A5 Cabriolet 2,0

2010 / Automatisk / Benzin
kr. 240.000

ABS bremser.  20”t alufælge. leder armlæn bakspejl med nedbl . centrallås fjernbetjening. Aircondition. klimaautomatik.adaptiv fartpilot. B Xenonlygter med led kørelys for og bag  .4x elruder. elspejle Med varme . fuld leder kabinebetræk .sædevarme .fuld el forsæder og nakke støtter. Infocenter. isofix.splitbagsæde. multifunktion Læderrat med paddelshift Ratbetjent gearskift osv  . Bluetooth.el-parkeringsbremse.parkeringssensor for og bag. navigation mmi med sd kort læser og med streaming af sang.esp.servo.ikke ryger. Fuld service bog.service ok udv.temparatur måler.B&O anlæg og højtaler aut.gear.lygtevasker.regnsensor.startspærre.

79.000 Km


Tjek bilen før du køber

Undersøg bilen for restgæld

Tjek BilenGratis indrykning af salgsannonce

Indryk din annonce og nå ud til over 400.000 potentielle bilkøbere på bilzonen.dk, bilgalleri.dk, Bilekspressen og tjekbil.dk

Sælg din bil